Allsång

Musik är medicin för själen

Musik är en välgörande kraft för alla åldrar, väcker gamla minnen till liv, stimulerar sinnena och är en källa till gemenskap, samtal och glädje.
Höj stämningen och bidra med ett välkommet avbrott i vardagen med en halvtimme- 45 minuters allsångsstund anpassad efter önskemål och behov.
 
Jag heter Sophie Hagman, är sångerska men arbetar även som sjuksköterska, vilket gör att jag är van att träffa människor i många olika åldrar och livssituationer. Jag driver mitt eget företag och är ofta anlitad som sångerska i olika sammanhang. Jag har haft förmånen att hålla i allsångsstunder på ett flertal olika äldreboenden runt om i Stockholm och har märkt hur uppskattat detta är.
Jag erbjuder ett roligt och varierat musikupplägg där jag inte bara sjunger för de boende utan framförallt med dem. En stund som passar oavsett om man vill vara med och sjunga eller bara sitta med och lyssna eller klappa takten. Jag håller gärna allsång i lite mindre grupper så att kontakten och gemenskapen prioriteras. Jag försöker också hälsa på och prata lite med varje boende.
 
Jag kan erbjuda program innehållande tex: Gamla filmschlagers, allsångsklassiker, visor och tonsatta dikter, våra mest älskade psalmer, visor från barndom och skoltid, sommarsånger, Evert Taube mfl. Jag riktar alltså in mig på sånger framförallt från de äldres ungdomstid. Jag välkomnar även egna önskemål om upplägg eller sångförslag.
 
Det går att anlita mig via Fri kultur i vården. Det innebär att är Er huvudman Landstinget betalar ni ingenting då Kulturförvaltningen står för kostnaden. Är Er huvudman privat eller kommunal så betalar ni endast hälften av priset medan Kulturförvaltningen står för den andra hälften. Kostnaden blir då 1257 kr/gång och jag kan då besöka en -  tre olika avdelningar för det priset. 
 
För ytterligare information/och eller bokning kontakta mig på
tfn 0709/93 35 32 eller e-post: sophieLhagman@hotmail.com